Medelålders man skadad i ny skottlossning

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 8 Nov 2016 2016-11-08
E-post 118

MALMÖ En man i 45-årsåldern har skadats i en skottlossning i Malmö på tisdagseftermiddagen rapporterar polisen på sin hemsida. Mannen är allvarligt skadad, men inte så pass att det är någon fara för hans liv. – Det är inte livshotande, det är det enda jag hört, säger Skånepolisens presstalesman Calle Persson till Nyheter Idag.

Larmet kom klockan 18.19 om en misstänkt skottlossning på Spånehusvägen i Malmö. En man i 45-årsåldern uppges ha blivit träffad och är förd till sjukhus. Enligt polisens presstalesman Calle Persson är inte skadorna livshotande och mannen ska ha varit vaken och talbar när polis anlände till platsen.

– Det är inte livshotande, det är det enda jag hört. Polispatrullen har pratat med honom på platsen, så jag tror det ska gå bra för honom.

Både hundpatrull och tekniker har arbetat på platsen för att säkra spår i utredningen som rubriceras som mordförsök. Även dörrknackning har ägt rum, rapporterar polisen på sin hemsida.

– Vittnen finns, sen vad de sett och hört vet jag inte.

Är 45-åringen känd av polis sedan tidigare?

– Det vill jag inte gå in på just nu, säger Calle Persson.

Tekniker anlände till platsen vid 19-tiden och uppgavs vara klara med sitt arbete vid 21-tiden.

– Ingen är gripen eller misstänkt. Men det har gjorts vissa fynd i anslutning till platsen, sen får vi se om det är något av värde.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag