Minst en knivskuren vid skola i Märsta

Polis på plats i Märsta -Foto: Stefan Reinerdahl
  • Torsdag 24 apr 2014 2014-04-24
E-post

MÄRSTA Minst en person har blivit knivskuren i Märsta norr om Stockholm meddelar polis på plats. Två ambulanser och en akutbil skickades till platsen tillsammans med tre polisbilar och en hundpatrull.

Just nu letar polis efter en misstänkt gärningsman som ska ha knivskurit en annan person i närheten av en skola i Märsta norr om Stockholm. Personer på plats berättar att de uppfattat situationen som att två skadade har förts iväg i ambulans, men det är inget Nyheter Idag ännu kan bekräfta. Totalt ska tre polisbilar vara på plats samt en hundpatrull enligt uppgifter till Nyheter Idag.

De första uppgifterna gjorde gällande Norrbackaskolan men rätt uppgift ska vara i närheten av Sätunaskolan. De bägge skolorna ligger i närheten av varandra. Uppgifterna är knapphändiga om vem som skadats samt bakgrunden till händelsen.

Uppdatering: Enligt sigtunabygden.se är nu en man i 30-årsåldern gripen, misstänkt för mordförsök. Den knivskurne mannen fördes med ambulanshelikopter till Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Polisen uppger för sigtunabygden.se att den knivskurne mannen har livshotande skador.

En användare på forumet flashback uppger sig ha fotograferat den knivskurne mannen när han ligger på rygg på en gräsmatta. Enligt användaren låg mannens tarmar utanför kroppen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag