Misstänkt mord i Finspång efter att kvinna hittats död – Två män anhållna

Kapellvägen i Finspång. Foto: Google Maps
  • Söndag 20 Dec 2015 2015-12-20
E-post 32

FINSPÅNG En kvinna misstänks ha mördats efter att ha hittats död i en lägenhet i Finspång natten till söndagen. Två män greps under natten. – De är anhållna skäligen misstänkta för mord, säger åklagarmyndighetens presstalesman till Nyheter Idag.

Klockan 02:24 på natten får SOS Alarm in ett samtal om bråk i en lägenhet på Kapellvägen i Finspång och flera polispatruller åker till adressen. På platsen påträffar polismännen en livlös kvinna i 30-årsåldern och inleder hjärt- lungräddning för att få liv i henne.

– Tyvärr är hon livlös och konstateras också livlös senare på sjukhuset, men hennes skador kan jag inte närmare beskriva utan det är sådant som rättsläkare får titta närmare på, säger polisens presstalesman Fredrik Kliman till Nyheter Idag.

På platsen griper polisen två män som, liksom kvinnan, är i 30-årsåldern.

– De är anhållna skäligen misstänkta för mord, säger åklagarmyndighetens presstalesman Karin Rosander till Nyheter Idag.

– Åklagaren kommer under morgonen ta ställning till om de här personerna ska vara fortsatt anhållna eller inte, fortsätter hon.

Inte heller Rosander vill kommentera vad det var för skador kvinnan hade när hon hittades eller vad det är som gör att det finns misstankar om att hon bragts om livet.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag