Misstänkt mord på Södermalm

Foto: Google Maps
  • Söndag 20 dec 2015 2015-12-20
E-post 15

STOCKHOLM En man i 40-årsåldern hittades natten till söndagen död i en trappuppgång på Södermalm i Stockholm och en person är anhållen misstänkt för brott. – Personen som är frihetsberövad är misstänkt för mord, säger polisens presstalesman Eva Nilsson.

Det var strax efter midnatt som polisen fick larm om att en livlös man påträffats i en trappuppgång på Torkel Knutssonsgatan på Södermalm. Polisen fattade misstankar om att mannen, som enligt Aftonbladet är i 40-årsåldern, mördats och en person hämtades under natten in för förhör och anhölls senare under morgonen.

– Personen som är frihetsberövad är misstänkt för mord, säger polisens presstalesman Eva Nilsson.

Nilsson vill inte berätta om den anhållne är en man eller kvinna, hur gammal personen är eller om denne är känd av polisen sedan tidigare eller ej.

– Jag säger det jag är tillsagd i ärendet, det de vill ha ut så att säga, säger hon.

Enligt Eva Nilsson är det okänt om den mördade mannen bragts om livet i trapphuset, eller om han flyttats dit efter att han mördats.

– Jag vet inte om anträffandeplatsen är lika med brottsplatsen, det är det teknikerna har tittat på under dagen idag och de är fortfarande på plats, säger hon till Nyheter Idag.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag