Misstänkt överfallsvåldtäkt i Östersund – tre gärningsmän mot en kvinna

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 31 mar 2020 2020-03-31
E-post 5561

ÖSTERSUND En kvinna har anmält att hon under natten till tisdagen våldtogs av tre män i centrala Östersund. Polisens presstalesperson har inget signalement att lämna ut.

Vid halv ett larmade kvinnan polisen om att hon blivit våldtagen utomhus i centrala Östersund. Tre okända gärningsmän överföll henne och två höll fast henne medan den tredje genomförde ett samlag.

Det ska ha skett mellan midnatt och halv ett, men polisen vill inte ange någon exakt plats.

Kvinnan fördes till sjukhus för undersökning men hade inga skador som krävde vård.

Det finns ingen misstänkt eller gripen i nuläget. På frågan om kvinnan har uppgett något signalement på gärningsmännen säger polisens presstalesperson Åsa Mjörndal att hon inte vet.

– Jag har pratat med jourhavande förundersökningsledare och fått uppgifter om vad jag kan gå ut med i det här. Jag har inte tillgång till själva utredningen, säger hon.

Stöd Nyheter Idag

Hej!

Vill du stödja Nyheter Idag så att vi kan fortsätta att gräva fram all den där skiten som man annars gärna sopar under mattan? Då borde du bli PLUS-kund så att vi kan ta det här till nästa nivå.

Vi vill växa med fler anställda, fler artiklar, fler gräv och i allmänhet kunna vara dubbelt så jobbiga som vi är idag. Det kan vi inte utan din hjälp.

Bli PLUS-medlem och bidra till morgondagens journalistik!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag