Misstänkt våldtäkt i Lycksele inatt

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Söndag 1 okt 2017 2017-10-01
E-post 128

VÄSTERBOTTEN En kvinna misstänks ha blivit våldtagen i Lycksele natten mot söndagen. Under dagen har polisen arbetat med teknisk undersökning på en plats där föremål och kläder tillhörande en kvinna i 25-30 årsåldern påträffats.

Polisen meddelar på sin hemsida att de under förmiddagen fick kännedom om ett grovt brott i Lycksele. Senare under dagen rapporterar lokaltidningen Västerbottens-Kuriren att en kvinna i 25-30 årsåldern misstänks ha blivit våldtagen. Men detaljerna är i nuläget oklara om vad exakt som har hänt.

Enligt lokaltidningen larmades polis efter att en privatperson upptäckt föremål och kläder utomhus, föremål som tillhör kvinnan som misstänks blivit våldtagen.

– Tidsmässigt ska våldtäkten ha inträffat någon gång under natten. Det är allt vi vet i nuläget. Vi gör naturligtvis allt vi kan för att ta reda på vad som har hänt, säger polisens förundersökningsledare Jari Kiemunki till VK.

Delar av ett bostadsområde har varit avspärrat på söndagen, berättar polisen på sin hemsida. Var våldtäkten ska ha ägt rum är ännu oklart. Ej heller finns någon misstänkt och polisen berättar även att de inte har något signalement att gå på.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag