Mobbare satte eld på sexåring

Bild: GoFundMe
  • Fredag 29 apr 2022 2022-04-29
E-post

Sexåriga Dominick Krankall togs till sjukhuset i Bridgeport, Connecticut med andra- och tredje gradens brännskador på ansiktet och benen på söndagen. Enligt pojkens familj blev Dominick attackerad av en mobbande grannpojke, rapporterar NBC.

– Mobbaren ropade hans namn och lurade honom runt hörnet, och efter ett par sekunder kom han tillbaks runt hörnet skrikande ’mamma de satte eld på mig’, berättar Dominicks syster Kayla Deegan.

Läs även: Polis kom till skolan och konfronterade dotterns mobbare

Enligt Kayla ska den 8-årige grannpojken ha kommit över tändare och bensin i ett skjul i fastigheten.

– Han hällde bensin på en tennisboll, tog en tändare, satte eld på den och bara kastade den rakt i min brors ansikte — och sedan sprang han iväg från honom och såg honom brinna, säger hon.

Dominick togs till sjukhus på söndag eftermiddag och läkarna förväntar att han återhämtar sig. Polis och brandkår utreder händelsen.

För att betala för sjukhuskostnader och för att kunna flytta från mobbaren har Dominicks familj startat en GoFundMe, som på tre dagar har dragit in nästan en halv miljon dollar.

”De mängder kärlek och stöd som Dominick har fått är fullständigt otroligt” skriver Kayla Deegan i en kommentar.

Läs även: Gäng tände eld på bilist

Läs även: Mobbning som affärsmodell

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag