Moderatens uppmaning till invandringskritiker: ”Anslut till SD fullt ut”

Moderaternas riksdagsledamot Fredrik Schulte. Foto: pressbild schulte.se
  • Tisdag 30 dec 2014 2014-12-30
E-post

STOCKHOLM Moderaternas riksdagsledamot Fredrik Schulte är tydligt till Alliansväljare som hellre ser ett samarbete med SD än decemberöverenskommelsen. – Då är det ärligt talat bättre att alla som har sådana åsikter helt enkelt ansluter sig till SD fult ut, skriver Schulte.

Trots stenhård kritik mot Alliansen och framför allt Moderaterna, efter att decemberöverenskommelsen blev en realitet vägrar partitoppen backa en millimeter från uppgörelsen. I ett långt blogginlägg försvarar istället riksdagsledamoten Fredrik Schulte överenskommelsen där han på slutet har en rak uppmaning till de som hellre sett samtal mellan Alliansen och Sverigedemokraterna.

– Då är det ärligt talat bättre att alla som har sådana åsikter helt enkelt ansluter sig till SD fullt ut, skriver Schulte i bloggen.

Schulte skriver även att alla SD-väljare inte är rasister men att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti och att det är är häpnadsväckande om man förnekar detta. Nyligen hävdade den borgerlige debattören Ivar Arpi motsatsen, att Sverigedemokraterna visserligen kan kallas för mycket, men inte ett rasistiskt parti.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag