Mördad afghan hittades på offentlig toalett i Örebro: En person anhållen

Foto: Björn Engqvist/Flickr
  • Måndag 8 jan 2018 2018-01-08
E-post 431

ÖREBRO En mördad man i tjugoårsåldern som tros härstamma från Afghanistan hittades på en offentlig toalett i Örebro i helgen. Polisen har nu anhållit en person skäligen misstänkt för mord.
”Ett omfattande utredningsarbete under kvällen och natten har lett fram till att en person är anhållen såsom skäligen misstänkt för mord. Förundersökningen leds nu av åklagare”, uppger polisen via sin hemsida. 

I helgen påträffades ett lik på den offentliga toaletten vid Järntorget i centrala Örebro.

Enligt polisen ser liket, en mördad man i tjugoårsåldern, ut att komma från Afghanistan eller närliggande land. Polisen vet inte vem den mördade mannen är.

”Offret är fortfarande oidentifierad. Det är en man som är ca 20 år och har ett utseende som att han härstammar från Afghanistan eller området däromkring. Han är uppskattningsvis i 20-årsåldern är kort och har smal kroppsbyggnad”, uppger polisen. 

Polisen uppger även man, tack vare omfattande utredningsarbete, lyckats anhålla en person skäligen misstänkt för mord.

”Ett omfattande utredningsarbete under kvällen och natten har lett fram till att en person är anhållen såsom skäligen misstänkt för mord. Förundersökningen leds nu av åklagare.”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag