Muslimska barn i USA sjöng antisemitiska hatsånger: ”Vi ska utsätta dem för evig tortyr”

Bild: Memri
  • Fredag 10 maj 2019 2019-05-10
E-post 616

PHILADELPHIA En video som laddades upp på Facebook av the Muslim American Society Islamic Center i Philadelphia, MAS Philly, den 22 april visar hur barn i palestinasjalar sjunger antisemitiska hatsånger för att fira Ummah-dagen.

– Martyrernas blod skyddar oss… Ta oss, å skepp, tills vi når vår strand och krossar de förrädiska… Flöda, åh, martyrernas flod, sjunger barnen bland annat på filmen.

Barnen läste också upp militant poesi. ”Vi ska försvara [Palestina] med våra kroppar. Vi ska hugga av deras huvuden och vi ska befria den sorgefulla och upphöjda Al-Aqsamoskén. Vi ska leda Allahs armé och fullfölja hans löfte och vi ska utsätta dem för evig tortyr” reciterar en flicka.

Al-Aqsamoskén ligger i Jerusalem som enligt militanta islamister måste ”befrias” från israeliskt styre.

Läs även: Hårda anklagelser mot arrangör av kvinnomarsch mot Trump: ”Antisemitisk terrorist”

Filmen från det islamiska centret i Philadelphia har översatts och spritts vidare av Memri, som skriver att MAS Philly är en del av Muslim American Society med 42 lokalavdelningar i USA och Storbritannien.

sin hemsida skriver Muslim American Society att deras uppdrag är ”att få människor att sträva efter Gudsmedvetande, frihet och rättvisa, och att framföra Islam med yttersta klarhet”, medan deras vision är ”ett dygdigt och rättvist amerikanskt samhälle”.

Se filmen översatt av Memri här:

Lyssna även på: Nyheter Idag-podden: ”Men de yezidiska barnen då?”

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag