Muslimske debattören: ”Jag ber till Allah att terroristen ruttnar i helvetet”

Muffasil kommenterar terrordådet i Köpenhamn. Foto: Faksimil Youtube
  • Tisdag 17 feb 2015 2015-02-17
E-post 480

STORBRITANNIEN Trodde du att alla muslimer står bakom terrordåd och jävelskap? Knappast! Nu har muslimen Mufassil Islam laddat upp en ny video på nätet och han är arg. – Må du ruttna i helvetet, säger han om terroristen som sköt ihjäl folk i Danmark.

Nyheter Idag har tidigare uppmärksammat den muslimske debattören Mufassil Islam som laddar upp youtubevideos. Förra gången kommenterade han terrordådet som skakade Frankrike och nu har han återigen laddat upp en video, denna gången med anledning av vad som hänt i Köpenhamn.

– Jag ber till Allah att denna onda man ruttnar i helvetet, säger han om terroristen som sköts ihjäl av dansk polis.

– Det är tillfredsställande att se människor som dig dö likt hundar, fortsätter han retoriskt.

”Står med det judiska samfundet”

Det var inte bara konstnären Lars Vilks som var måltavla för terrorattentatet. Senare samma dag sköts en judisk man ihjäl vid en synagoga i Köpenhamn, något som Mufassil också väljer att kommentera i sin video.

– Jag står skuldra till skuldra tillsammans med det judiska samfundet, säger han.

Han förklarar även att Allah skapat alla människor, även de som smädar Allah. Vidare menar han att man kan bara övertyga människor med kärlek, ej med hat eller hot.

Nedan ser du videon där Muffasil Islam kommenterar terrordådet i Köpenahamn

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag