Nu har Allards utskällningar blivit tecknad film

Den tecknade versionen av Allard mular en politiker med gräddtårta. Bild: Faksimil Youtube.
  • Måndag 3 feb 2020 2020-02-03
E-post

Nu har Örebropartiets Markus Allard blivit en tecknad figur. I en animerad film på Youtube går en tecknad version av Allard till hårt angrepp på sina kollegor i Örebros kommunfullmäktige.

I filmen ger ordföranden ordet till Allard, som tar sig in i lokalen med hjälp av en motorsåg och sedan mular kommunpolitiker med gräddtårta, ljudsatt med ett kavalkad av Allard-citat från kommunfullmäktige.

Lyssna även på: Nyheter Idag-podden med Markus Allard: ”Det är ju inte stake i dem som i Sonesson och Skånemoderaterna”

Därefter tar Allard en stridsvagn och kör förbi Vivalla, och fortsätter sedan till Stockholm, där han intar riksdagshuset och tar över makten.

Efter det spårar det ut rejält när Allard och parhästen Malcom Kyeyune, från podcasten Markus och Malcom, börjar erövra Skandinavien och sedan Europa – men inte till Sverige utan till Örebro kommun.

Se filmen här:

Markus Allard har tidigare varit medarbetare på Nyheter Idag.

Läs även: Allard ifrågasätter kommunalt dokument – då börjar vänsterpartist prata om fascism

Läs även: Allard (ÖP) läxar upp politikerna om islamism: ”Dumnaiva”

Bli PLUS-medlem

Hej.

Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag