Nyheter Idag-podden: ”Du låter som en sossepolitiker”

Foto: Nyheter Idag/Wikipedia
  • Torsdag 9 maj 2019 2019-05-09
E-post 43

PODD Jan Emanuel Johansson kommer tillbaka till Johannes Nilsson och Chang Frick i Nyheter Idag-podden för att ge sitt perspektiv som socialdemokrat och välfärdskapitalist på fantasihyrorna för boende åt hemlösa i Malmö. Hur kan det kosta så mycket och vad kan man göra åt saken? I podden kommer Jan Emanuel också med en halsbrytande anklagelse mot högerspöket Chang.

– ”Jag tror vi behöver komma ganska långt från Malmö för att förebygga det här problemet” – Jan Emanuels djärva lösning.
– ”Bevisligen så nära så att det kommer väldigt många människor från det landet hit och gör olika saker” – vilket land tänker Jan Emanuel på?
– ”Varför ska jag kratta manegen och göra något bra som dom sedan kan stå och ta kredd för?”  därför tänker politiker inte långsiktigt.
– ”Roffar åt sig och blir oligark på proletärernas bekostnad” – Changs hårda angrepp på Jan Emanuel.
– ”Du låter som en sossepolitiker” – Jan Emanuel till motangrepp.

Bli PLUS-medlem och lyssna på Nyheter Idag-podden!

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag