Nytt misstänkt bombpaket skickat till CNN

CNN:s huvudkontor i Atlanta. Bild: Josh Hallett
  • Måndag 29 okt 2018 2018-10-29
E-post 3

ATLANTA Ett nytt misstänkt paket adresserat till CNN har upptäckts i Atlanta där bolaget har sitt huvudkontor. Samtidigt ställdes den man som misstänks ligga bakom den senaste tidens brevbomber inför en federal domare i Miami.

Cesar Sayoc greps som misstänkt för att ha skickat en stor mängd brevbomber till olika demokratiska politiker och liberala profiler, inklusive Barack Obama, George Soros, Robert De Niro och tv-bolaget CNN. På måndagen ställs Cesat Sayoc inför den federala domaren i Miami.

Läs även: Brevbomber till demokrater och kända liberaler i USA

Men nu har ännu ett misstänkt paket upptäckts, adresserat till CNN. Paketet hittades på ett postkontor i Atlanta där CNN har sitt huvudkontor, rapporterar CNN.

”All post undersöks utanför kontoret sedan i onsdags, så det här paketet skulle inte ha kommit fram till CNN, även om det inte hade fångats upp inledningsvis”, skrev Jeff Zucker, ordförande för CNN, i ett uttalande.

Läs även: En person gripen för brevbombsattacker

Sayoc greps på fredagen, och det är oklart vem som ligger bakom den senaste försändelsen.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag