Pavel Gamov anklagar Nyheter Idag för ”fake news”

Pavel Gamov. Foto: Nyheter Idag
  • Torsdag 16 Nov 2017 2017-11-16
E-post 2

SVERIGE Riksdagsledamoten Pavel Gamov, som nyligen sparkats ut från Sverige­demokraterna, anklagar Nyheter Idag för att sprida ”fake news”.

Utspelet gjordes igår utanför riksdagens plenisal.

– Jag visste att politik var väldigt smutsigt. Men att det var såhär smutsigt, det hade jag ingen som helst aning om, sade han till de församlade journalisterna och fortsatte därefter:

– Jag har inget problem med att stå för det som har hänt. Men jag tänker inte stå för någonting som inte har hänt. Jag kommer aldrig gå med på det här fake news som spridits om mig.

Han ville däremot inte bemöta artiklarna i Nyheter Idag eller precisera vad i dem som inte är sant.

Pavel Gamov har sparkats ut från SD men vill inte ge upp sitt riksdagsmandat och riksdagslön. Han blir därmed den fjärde SD-ledamoten som hoppar av partiet för att istället sitta kvar som så kallad politisk vilde.

Tidigare politiska SD-vildar i riksdagen är Margareta Larsson, Anna Hagwall och Hanna Wigh. SD tangerar med sina många avhopp och utrensningar det rekord som Ny Demokrati satte under sina tre år i riksdagen.

Se även:
”Det var förtäckta hot, ja”: Lyssna när Gamov berättar om den vilda natten i Moskva

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag