Pruttspray var för stark – sex till sjukhus efter prank

Bild: Amazon.com/Google Streetview
  • Tisdag 9 maj 2023 2023-05-09
E-post 0

Sex studenter vid Caney Creek High School i Texas skickades till sjukhus och skolan fick stängas ned efter att minst en student använt stink-sprayen Hensgaukt Fart Spray vid ett prank i skolan, rapporterar People.

”En student har erkänt, och vi väntar oss att fler kommer identifieras genom vår pågående utredning”, står det i ett intern meddelande som People tagit del av.

Det var på onsdagen i förra veckan som elever kände ”gaslukt” vid skolans kafeteria. Efter att skolan utrymts genomsöktes lokalerna av brandkåren, utan att någon gasläcka kunde hittas.

På torsdagen återupptogs undervisningen, men avbröts efter att hela fjorton elever börjat må dåligt, av dem blev sex så illa däran att de tog till sjukhus.

Nu har en student erkänt sig skyldig till att ha använt stink-sprayen Hensgaukt Fart Spray i skolan, vilket skolans ledning meddelat elevernas föräldrar i ett internt meddelande.

Skolans rektor Jeff Stichler skriver till föräldrarna att man samarbetar med åklagare och kommer ”behandla frågan i enighet med studenternas uppförandekod och staten Texas lagar”.

Enligt en annons på Amazon ska Hensgaukt fart spray vara ”gift-fri och prank-vänlig: Gjord med giftfria och icke brandfarliga ingredienser, är vår stinkande pruttbomb säker och rolig att använda (även om den kan lukta för mycket!)”.

Läs även: Stinkande frukt utrymde köpcenter

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag