Regeringen går ut med meddelande till alla som har samlag på alla hjärtans dag

Strandhäll påminner om föräldraförsäkringen på alla hjärtans dag. Foto: Faksimil forsakringskassan.se samt Twitter
  • Tisdag 14 feb 2017 2017-02-14
E-post 64

SVERIGE ”Jag vill bara passa på att säga att om det skulle vara så att det kommer någonting om nio månader så har vi världens bästa föräldraförsäkring i Sverige”, säger Annika Strandhäll, regeringens socialförsäkringsminister, i en videohälsning till alla förälskade par på alla hjärtans dag. Hon passar även på att uppmana till att dela lika på försäkringen.

Här du planer på att ligga med någon under tisdagen, alltså under alla hjärtans dag? Då har regeringen ett meddelande till dig. Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll publicerar ett videoklipp på Youtube där hon dagen till ära talar om det självklara på alla hjärtans dag, nämligen Försäkringskassans erbjudande till den som är på väg att bli mamma eller pappa.

– Jag har en alla hjärtans dag-hälsning till alla förälskade par där ute. Jag vill bara passa på att säga att om det skulle vara så att det kommer någonting om nio månader så har vi världens bästa föräldraförsäkring i Sverige. Och glöm inte att tänka över fördelarna med att dela lika på den.

För dig som vill spetsa till alla hjärtans dag lite extra kan du ta med dig blanketter som återfinns på Försäkringskassans hemsida inför kvällens samkväm. De dokumenten hittar du här. Nedan ser du Strandhälls videohälsning till alla som ”råkar ha lite extra kul ikväll”.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag