Så dödar du mullvadar i sommar

  • Lördag 21 jun 2014 2014-06-21
E-post

FÖRETAGANDE Entreprenören Daniel från Skåne har startat företag med ett enda syfte; att döda mullvadar. Nu vänder han sig till villaägare. – Med mina kunskaper så kan ju jag lösa deras problem enkelt och snabbt, säger Daniel i ett pressmeddelande.

Det är inte ovanligt att mullvadar skapar stora jordhögar i gräsmattan under sommaren, ett problem som många villaägare i södra Sverige fått tampas med. Nu har den skånska entreprenören Daniel kommersialiserat sin idé om hur man på bästa sätt har ihjäl de små djuren. Nu vill han hitta nya kunder till sitt företag.

– Varför ska de behöva genomlida samma strid som jag fick göra? Med mina kunskaper så kan ju jag lösa deras problem enkelt och snabbt, förklarar Daniel i ett pressmeddelande.

Säljer specialfälla för ändamålet

Det finns många olika taktiker för att döda mullvadar men i regel är det svårt att komma åt dem. Att använda mullvadsskrämmor fungerar inte enligt Daniel, däremot kan en tålmodig katt ibland göra jobbet. Men i första hand rekommenderar Daniel att man ska köpa hans mullvadsfällor som är specialkonstruerade för ändamålet.

– Bortsett från att den är i rostfritt stål och av högsta kvalitet så är det konstruerad av ett företag i USA som själv dagligen använder fällan med stor framgång. Fällan är beprövad och fungerar effektivt. Saxfällor fungerar dåligt när jord kommer på dem och andra fällor är stora och bökiga att få ner i marken. Det är ju inte meningen att göra mer åverkan än mullvaden gör, skriver Daniel på sin hemsida mullvadsjagaren.se

”Har inget personligt emot mullvadar”

Trots att Daniel, genom sitt företag, profiterar på små mullvadars död menar han i pressmeddelandet att han rent personligen inte hyser något agg emot dem. Det handlar strikt om att mullvadar skapar stor skada i villaägares trädgårdar, enligt Daniel.

– Jag har inget personligt emot mullvadar, men tyvärr gör de så pass stor skada på gräsmattor att de inte går att ignorera, säger Daniel.

Nedan ser du en instruktionsvideo på hur fällan fungerar. Fällan går att beställa på sajten www.mullvadsjagaren.se

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag