”SD är ett socialt experiment orkestrerat av utomjordingar”

"En arg blatte talar" Foto: Faksimil / Youtube
  • Torsdag 25 sep 2014 2014-09-25
E-post

DEBATT Youtubekändisen och samhällsdebattören ”En arg blatte talar” ger sin syn på valresultaten och den efterföljande samhällsdebatten. Och nog är han arg. – Ska det vara så svårt att förstå att Sveriges invandringspolitik faktiskt är överdriven?, frågar han i en debattartikeln.

Torsdagens avsnitt av ”SVT Debatt” gjorde mig irriterad. SD har nu blivit större än någonsin och avsnittet skulle handla om hur man ska bemöta deras väljare, vilket gav mig intrycket av att man faktiskt skulle ägna någon mängd av tid i programmet med att lyssna på deras väljare. Men så blev det inte. Sverigedemokraterna fick alldeles minst tid att förklara sin sida och istället så lät dom ett gäng radikala vänsteranhängare som gnäller om ”vithetsprivilegium” dominera diskussionen och tjata om vilka enormt stora rasister SD’s väljare är. Det var absolut ingenting nytt och inget perspektivgivande på något sätt, överhuvudtaget, för någon. Bara ett allmänt slöseri med tid som vanligt.

Jag var faktiskt nöjd med valresultatet 2014, för jag trodde att det skulle innebära att det Svenska folket och politikerna skulle vakna upp och börja förstå varför folk röstar på Sverigedemokraterna. Men i stort sett varenda artikel i Aftonbladet, Expressen, Nyheter24, osv, skriven av professionella tyckare är precis lika aningslös. Man talar om sådant nonsens som: ”Den svikna arbetarklassen som OCKSÅ känner utanförskap!!!”, och: ”Vi måste FÖRSTÅ RASISTERNA så vi kan FÖRÄNDRA deras åsikter!!”

Det är helt otroligt hur hårt alla har missat poängen. Men jag ska ge er en ledtråd:
>>>> INVANDRINGSPOLITIKEN <<<<
DEN ANSVARSLÖSA INVANDRINGSPOLITIKEN. ← HÄR? SER DU? Hur kan någon ens vara så fruktansvärt korkad så att dom har fått för sig att det skulle handla om ”rasism”, och inte den absurda invandringspolitiken som Sverige för? Hur kan det möjligtvis anses vara extremt att vilja ha samma invandringspolitik som våra grannländer? Ska du på fullt allvar påstå att Danmark, Norge och Finland är rasister? För det är invandringspolitiken som SD vill införa. Hur kan det möjligtvis anses vara extremt att vilja ta hand om Svenska medborgare i första hand, de etniskt Svenska såväl som de utländska? Ska det vara så svårt att förstå att Sveriges invandringspolitik faktiskt är överdriven?

Jag är inte en Sverigedemokrat själv men det är verkligen inte svårt att klura ut varför folk röstar på SD ifall man bara skulle spendera tid på att prata med väljarna och låta dom tala ut själva, istället för att vara inställd på att fördöma och förändra deras ”rasistiska åsikter”. Ifall man är inställd på att det som den andra personen har gjort är fel medan man själv sitter och trycker på nyckeln till den ”heliga ofelbara sanningen”, hur mottaglig är man för att förstå någon annan då?

Skulden för SD’s framgång går bara att lägga på människorna som använder ”rasist” och ”fascist” som argument. Det går inte att lägga på någon annan. Så länge man vägrar erkänna att det handlar om invandringspolitiken så kan man heller inte presentera en lösning till problemet. Den dagen då Sjuklövern faktiskt bryr sig om att lyssna på det Svenska folket när det kommer till migrationspolitik, gärna i form av en folkomröstning, är dagen då Sverigedemokraterna kommer tappa det mesta av sin sex appeal.

När människor bedömer SD som ”rasister” och ”fascister” så utgår man inte från deras partiprogram. Man utgår ifrån enstaka politiker som har gjort rasistiska uttalanden. Men när SD’s väljare lägger sin röst på SD så utgår dom inte ifrån de enstaka politiker som har gjort bort sig. Dom utgår ifrån partiprogrammet. Du har alltså väljare som utgår ifrån partiprogrammet, och radikala motståndare som vägrar läsa partiprogrammet för att ”det är en konspiration ändå, dom ljuger om allt för att kunna införa koncetrationsläger”. Det är såhär situationen ser ut i Sverige. Behöver jag vidare beskriva hur patetiskt misslyckad kommunikationen i samhället är?

Nyligen skrev Nyheter24’s debattchef Totte Löfström en krönika på sin egen sida om hur 13% av Sveriges befolkning visst är rasister för att dom röstade på SD. Han gör sig löjlig över de professionella media-tyckare som konstaterar att vi inte har 13% rasister i Sverige, genom att säga: ”Som om Sverigedemokraterna på något sätt skulle ha lurat till sig en stor del av sina väljare. Som att deras väljare inte fattar vad de har röstat på.”

Sverigedemokraternas väljare vet visst vad dom har röstat på. Av alla riksdagspartier som finns i Sverige så har dom röstat på det enda partiet som vill minska invandringen. Dom har röstat på det enda partiet i hela Sverige som vill ställa några som helst krav på invandrare att anpassa sig till det Svenska samhället, istället för att det Svenska samhället ska ha överseende med kvinnoförtryckande värderingar som i det uppmärksammade ”Hälsningsbråket” i Trollhättan som skedde för ungefär ett år sen. Om man är en människa som bara vill minska invandringen lite grann, och man tycker att folk ska ”ta seden dit man kommer”, och man tycker att vi borde fokusera mer på att ta hand om dom som redan är här – Svenskar såväl som invandrare – så finns det inget annat parti än SD att vända sig till egentligen. Så nej, uppenbarligen har det inte mycket med rasism att göra. Folk är bara så desperata att dom inte vet vart dom ska vända sig. Sverigedemokraternas väljare är mycket medvetna om att SD inte är ett perfekt parti. Många av dom vill inte ens att SD ska styra över Sverige. Troligtvis så reflekterar inte detta parti ens 50% av väljarens egna åsikter. Men dom röstar ändå på SD. Varför?

För att det är det enda sättet som man kan protestera mot Sjuklöverns flagranta vägran att ta itu med den ansvarslösa invandringspolitiken. Vissa påstår att man kan rösta blankt för att protestera men en blank röst säger ingenting om invandringspolitiken. En blank röst är fruktansvärt bekväm för politikerna, för den kan man bara ignorera och fortsätta med systemet som vanligt. En blank röst erbjuder inget motstånd.

Det finns även många invandrare som röstar på Sverigedemokraterna och detta är inte konstigt överhuvudtaget. Invandrare själva blir arga när Svenska myndigheterna daltar med invandrare och tar in mer människor än vad man egentligen kan ta hand om. Den humana saken att göra är att ta hand om invandrarna som kommer hit. Den humana saken att göra är INTE att ta in så många invandrare så att man närmar sig bristningsgränsen, bara för att kunna visa vilken ”duktig anti-rasist” man är.

Det finns problem i Sverige när det kommer till invandringspolitiken. Trots arbetslöshet och bostadsbrist så tar man in fler än vad man kan ta hand om, man skapar utanförskapsområden, och samtidigt så vågar man inte kritisera och ställa krav på invandrare när dom beter sig illa för att man är rädd att bli kallad rasist. Åter igen så tänker jag hänvisa till Hälsningsbråket. Men du själv kan säkert komma på många tillfällen i skolan där läraren inte har vågat säga till den utländska eleven som beter sig för jävligt åt. Det finns problem knutna till invandringspolitiken, och till rädslan för att bli kallad ”rasist”. Och ändå ska folk fullständigt ignorera detta och leka förundrade över att SD bara blir större och större? Jag börjar tro att Sverigedemokraterna är något slags socialt experiment som är orkestrerat av utomjordingar. Det scenariot känns faktiskt mer rimligt. För såhär dumma i huvudet kan människor helt enkelt inte vara.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag