Se filmen när hon torkar sina trosor mitt i planet

  • Onsdag 21 feb 2018 2018-02-21
E-post 85

VÄRLDEN I den stora vida världen händer det grejer av medialt intresse. Bland annat har en kvinnlig passagerare torkat sina trosor ombord på ett plan mellan Antalya och Moskva. Hon gjorde det helt öppet inför ögonen på de andra passagerarna, som inte vågade ifrågasätta beteendet. 
– Alla följde förloppet med stort intresse och förvirring, men samtliga förblev tysta”, berättar ett anonymt ögonvittne. 

En film går viral på internet, i filmen kan en flygpassagerare ses torka sina trosor i planets ventilation ovanför sitt säte inför allmän beskådan från övriga passagerare. Det uppger brittiska The Mirror. 

Det var mellan Antalya i södra Turkiet, på väg mot Rysslands huvudstad Moskva, som den kvinnliga passageraren ombord på ett plan tillhörande Ural Airlines fick den briljanta idén att torka sina trosor med hjälp av air conditionern ovanför sätet.

Ett anonymt vittne berättar för The Mirror hur stämningen på planet var.

– Alla följde förloppet med stort intresse och förvirring, men samtliga förblev tysta”, uppger det anonyma ögonvittnet till The Mirror.

Videoklippet har orsakat en intensiv debatt huruvida ”kvinnan har ett intellekt som en hund” eller om ”trosorna tillhör ett barn”, där teorin är att kvinnan är en mamma som desperat försöker justera för sitt barns eventuella olycka ombord på planet.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag