Se giraffen Marius styckas framför småbarn

Foto taget ur vår video
  • Söndag 9 feb 2014 2014-02-09
E-post 0

KÖPENHAMN Vi har tidigare berättat om en giraff i Köpenhamn som tvingas avlivas redan vid 1,5 års ålder på grund av EU-byråkrati.

Giraffen Marius, en av attraktionerna på Köpenhamns zoo, blev på söndagen avlivad i ung ålder efter att djurparkspersonal sköt honom med bultpistol och genomförde en dissektion mitt framför en publik där bland annat småbarn fanns med.

Trots en protest med tusentals underskrifter för att rädda djuret, var Marius tvingad att avlivas på grund av EU-regler om inavel. Marius sista måltid bestod i rågbröd innan en bultpistol tog livet av den unga giraffen.

En del av giraffen Marius kvarlevor kommer att användas för forskning och resterande kroppsdelar gavs till djurparkens lejon som mat.

Nedan ser ni en video från djurparken där Marius styckas upp i bitar framför ögonen på småbarn. Vi varnar känsliga tittare för obehagliga bilder.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag