Se när Rapparen Afroman golvar ung tjej mitt under spelning

Afroman Foto: Biloxi Police Department
  • Torsdag 19 feb 2015 2015-02-19
E-post 104

USA Rapparen Afroman, mest känd för cannabislåten Because I got high, slog under en spelning ett ungt fan till marken. Se videon när han knockar tjejen till golvet med en smäll.

Den amerikanska popartisten och rapparen Afroman, vars egentliga namn är Joseph Mortimer Foreman, uppträdde under tisdagen i Biloxi, Mississippi, när ett berusat fan tog upp på scenen.

Afroman var mitt inne i ett gitarrsolo när han plötsligt vände sig om och slog den unga kvinnan rakt i ansiktet. Medan publiken både skriker och jublar återgår rapparen sedan till sitt solo, till synes helt obekymrad.

Inte kort därefter klättrar ännu en konsertbesökare upp på scenen. Den här gången är det en man som först ser ut att vilja se efter den knockade kvinnan, men när hon tagit sig av scenen vänder han följaktligen på klacken och börjar snabbt röra sig mot Afroman.

Afroman hänger då av sig sin gitarr och lyfter den som en yxa mot mannen. Först då reagerar spelningens säkerhetsvakter och tar ner mannen från scenen.

Var trött efter en promenad

Enligt vittnen som amerikanska TMZ fortsatte Afroman spela fram tills att lokal polis avbröt spelningen. Artisten greps sedan utanför fastigheten, men släpptes senare mot borgen.

– Jag ber om ursäkt för mitt agerande. Jag kommer formellt att be om ursäkt och tar fullt ansvar för mitt agerande, skriver rapparen på sin Facebooksida.

För TMZ förklarar han att hans beteende bland annat berodde på att spelningen genomfördes tidigt på dygnet och att han även tvingats gå ett par kilometer för att komma till den samma. Uppe på scen hade han även häcklats av en man i publiken. Till slut kokade frustrationen över och när slaget föll var Afroman inte ens säker på vem han slog.

Nedan kan ni se klipp både från före och från efter händelsen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag