Skyttedal (KD) polisanmäler Ingerö

Sara Skyttedal (KD). Foto: European People's Party
  • Tisdag 14 mar 2023 2023-03-14
E-post 0

På tisdagen meddelade Kristdemokraterna att Johan Ingerö avgår i ett pressmeddelande. I ett inlägg på Facebook på tisdag eftermiddag uppger Ingerö att skälet till hans plötsliga avgång är att han polisanmälts av en ”nära partikamrat” för ofredande efter en händelse 2014.

Ofredandet påstås ha skett på ”en efterfest med stora mängder sprit som den här personen arrangerade och som jag och flera andra deltog i” skriver Ingerö som också redogör för sin egen alkoholism vid tillfället.

”Men jag har likväl inte gjort mig skyldig till det som påstås” hävdar Ingerö, som även skriver att han och personen haft ”en omfattande yrkesrelaterad konflikt” i januari i år.

På tisdagen skrev även Sara Skyttedal ett inlägg på Facebook där hon uppger att hon är den person som polisanmält Johan Ingerö för ofredande.

Det som utlöst hennes polisanmälan för den tidigare händelsen uppger hon är en yrkesmässig konflikt med Johan Ingerö. ”Han, av alla människor, hade inte rätt att behandla mig illa igen” skriver Skyttedal.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag