Slogs mot terroristerna med bara nävarna: ”De skrek Allah, jag skrek fuck you I’m Millwall!”

Foto: Faksimil Twitter
  • Onsdag 7 jun 2017 2017-06-07
E-post 8997

LONDON Roy Larner stoppade de knivbeväpnade terroristerna från att komma in i restaurangen. Terroristerna gastade om Allah. Roy Larner, hängiven fotbollsälskare, svarade ”Fuck you I’m Millwall!” varpå han gick till attack mot dem med sina bara nävar. Nu hyllas han som hjälte. 

Roy Larner, 47-årig pappa och fotbollsälskare, hyllas som hjälte i Storbritannien efter att folk nåtts av nyheten om hur han slogs mot Londonterroristerna med sina bara nävar, en nyhet som The Sun var först att rapportera om.

Det var när de tre terroristerna skulle ta sig in på en restaurang vid Borough Market som Roy Larner mötte dem vid ingången. Enligt Roy ska terroristerna ha skrikit saker om islam och att ”Det här är för Allah”. Han sprang mot dem och gav dem svar på tal.

– Jag skrek, fuck you I’m Millwall, säger Roy Larner till The Sun.

Terroristerna var beväpnade med enorma knivar och Roy Larner var helt obeväpnad men började ta sig an alla tre på egen hand varpå resten av restaurangbesökarna sprang längre in i byggnaden.

Roy blev huggen och skuren över hela kroppen, han vårdas nu på St Thomas sjukhus i London för sina omfattande knivskador som han drog på sig i slagsmålet mot terroristerna.

– Jag tänkte inte på min säkerhet då, jag hade dragit en fyra, fem öl, inte mer, säger Roy och uppger att det inte var förrns han satt i en polisbil på väg till sjukhuset några minuter senare som han då förstod hur illa skadad han blivit.

Roy lyckades slå tillbaka terroristerna ut från restaurangen. Han säger att de plötsligt fegade ur och började gå därifrån varpå han, trots sina omfattande skador, följde efter dem ut.

Kort därefter anlände polisen och sköt ner dem. Då kunde Roy Larner pusta ut.

– Att se dem dö runt omkring mig var den bästa känslan någonsin!

I efterhand när Roy ser tillbaka på sitt agerande som bidrog till att rädda livet på män, kvinnor och barn på restaurangen, är han stolt.

Roys mamma, Phyllis Larner, är inte förvånad över sin sons agerande. Hon menar att Roy är den typen av människor som inte bryr sig om vilka de står emot och som inte ryggar tillbaka för att säga vad de tycker.

Fotbollsklubben Millwalls fans har ett rykte om sig att aldrig backa för ett slagsmål. De brukar sjunga ”no-one likes us, we dont care”, ”ingen tycker om oss, vi bryr oss inte”. Nu hyllas Roy Larner som hjälte.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag