Spontan drive through i Göteborg – bil körde igenom tegelvägg på pizzeria

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Torsdag 29 jul 2021 2021-07-29
E-post

GÖTEBORG En bil körde igenom en tegelvägg på en pizzeria där folk satt och åt, rapporterar Göteborgs-Tidningen. Det hela skedde vid 17 på onsdag kväll på Hisingen i Göteborg, och föraren fördes till sjukhus utan allvarliga skador säger polisens presstalesperson Fredrik Svedmyr till GT.

– Den här bilen ska enligt uppgifter kört igenom väggen halvvägs in på pizzerian. Föraren ska ha lyckats ta sig ur bilen på egen hand och sedan fått vård i ambulans och förts vidare till sjukhus. Han ska inte ha fått några allvarliga skador, säger Svedmyr.

Den drabbade pizzerians ägare Mutaz Margouza berättar för GT att fem gäster befann sig på pizzerian när bilen kom farande igenom väggen.

– Den hade kört in i mitten av salen i hög fart och folk fick fly från sina sittplatser. Det var riktigt illa. Jag tackar gud för att ingen blev skadad, vi hade en skyddsängel som skyddade oss, säger Margouza till GT.

Polisen har hört vittnen platsen och bilen har tagits i beslag för teknisk undersökning. Föraren misstänks för drograttfylleri och grov vårdslöshet i trafik.

Läs även: Bilist körde genom trädgårdar i Jönköping

Läs även: Man rånade ICA och angrep polisbil – ville få fängelse för att komplettera betygen

Läs även: Biltjuv i Trelleborg ångrade sig – lämnade tillbaka bilen till ägaren

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag