Spottade gruppvåldtagna tjejen i munnen: Männen i Fittja berättar i förhör att hon var torr när hon sög av

Bilder ur polisens förundersökningsprotokoll.
  • Måndag 4 Dec 2017 2017-12-04
E-post 7662

STOCKHOLM När den gruppvåldtagna kvinnan tvingades suga av en av männen var hon torr i munnen. En av de andra männen, som penetrerade kvinnan bakifrån, hjälpte då till. Han spottade kvinnan i munnen så att hon sedan kunde fortsätta suga av en av de andra misstänkta våldtäktsmännen. Det framgår av förhör i polisens förundersökningsprotokoll.

Nyheter Idag har tidigare berättat om den brutala gruppvåldtäkten som ägde rum i ett trapphus i Fittja förra året. En kvinna blev misshandlad och gruppvåldtagen i flera timmar av ett stort antal män. När hon efter våldtäkten sökte hjälp i Fittja centrum fick hon till svar att hon var äcklig. Det var först efter att hon lyckats ta sig in till centralen i Stockholm som hon lyckades få kontakt med polis som sedan förde henne till sjukhus.

I ett omfattande förundersökningsprotokoll beskrivs hur kvinnan blir fasthållen, misshandlad och våldtagen i omgångar av flera män. Delar av händelsen ska även filmats med mobiltelefon. Hon blir även av med pengar i samband med våldtäkten, berättar hon för polisen.

I en del av förundersökningen där polisen förhör en av de misstänkta männen berättas att kvinnan var torr i munnen när hon sög av en av männen. Samtidigt blev hon penetrerad bakifrån av en annan man. Den mannen, som penetrerar bakifrån, bestämmer sig för att ”hjälpa till” med att lösa problemet med torr mun.

”Öppna din mun sa han och sen så öppna hon sin mun och han bara spottade såhär han ba här kommer spottet så spottade han in i hennes mun” och att efter det ”så började hon suga av igen”, berättar en av männen i förhör.

”Ibland tre stycken samtidigt”

I ett rättsintyg från Södersjukhuset står att ”killarna börjar dra i N.N:s hår, sliter av hennes kläder, knuffar omkull N.N och tar tag i hennes huvud och bankar det mot stentrappan. Därefter börjar de våldta henne”. Vidare står att ”åtminstone åtta till nio av killarna har penetrerat henne både oralt, vaginalt och analt. Ibland tre stycken samtidigt”. Det uppskattas att gruppvåldtäkten pågår i fyra timmar.

Den yngste killen som närvarade uppskattas vara ungefär 15 år gammal. Enligt förundersökningen ska denne blivit tillsagd av de andra killarna att ”du får inte knulla henne”.

”De får utlösning både i henne och på henne och på hennes kläder”, konstateras även i rättsintyget.

Tre män, som suttit i häkte, åtalades för grov våldtäkt. Ytterligare två män åtalas för medhjälp till grov våldtäkt. Rättegången pågår den här veckan.

+PLUS Här är de åtalade männen: Gruppvåldtog och misshandlade kvinnan i timmar

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag