Svenska pojkar i 11-årsåldern rånade av äldre invandrarduo

Genrebild Foto: Google Maps, Street view/Nyheter Idag
  • Måndag 22 mar 2021 2021-03-22
E-post 6398

KUNGSBACKA Tre svenska pojkar blev rånade på sina mobiler av två äldre tonåringar med invandrarbakgrund i Kungsbacka förra måndagen. Enligt uppgifter till Nyheter Idag har minst en av de misstänkta rånarna identifierats.

Rånet, som Norra Halland var först att berätta om, inträffade när de tre svenska pojkarna, två 11-åringar och en 12-åring, vid halvfem-tiden förra måndagen gick över en bro nära Kungsmässan i Kungsbacka. Där mötte de två äldre killar. Genom att hota med stryk tvingade de två äldre killarna till sig de yngre svenska killarnas mobiltelefoner.

Enligt Norra Halland så försökte rånarna därefter förmå sina offer att inte kontakta polisen genom hot om vedergällning.

Flera lokala medier har rapporterat om händelsen men hittills har uppgifter om förövarna varit knappa.

Bli prenumerant och läs om de nya uppgifterna om de misstänkta förövarna.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag