Taxichaufför rånad av tonårsflickor i Hörby

Genrebild. Bild: O.Horbacz
  • Lördag 13 feb 2021 2021-02-13
E-post 109

HÖRBY Två tonårsflickor misstänks ha rånat en taxichaufför i Hörby under natten till lördagen. Flickorna ska ha rånat chauffören på kontanter genom verbala hot och misstänks dessutom för ringa skadegörelse.

Under natten till lördagen blev en taxichaufför rånad i Hörby i mellersta Skåne, rapporterar polisen. Chauffören rånades i samband med en körning och personerna som misstänks för rånet är två tonårsflickor.

– Det är två flickor under 18 men över 15, säger Sara Andersson, presstalesperson på polisregion Syd, till Nyheter Idag. Hon vill inte säga flickornas exakta ålder eftersom de är så unga.

Rånet ska enligt Sara Andersson inte ha skett med hjälp av något vapen eller annat tillhygge utan genom verbala hot.

De båda tonårsflickorna ska ha rånat taxichauffören på kontanter och misstänks dessutom för ringa skadegörelse efter att ha tagit sönder en plastdetalj i bilen.

Enligt Sara Andersson är de båda flickorna inte gripna men misstänkta efter att ha identifierats i anslutning till händelsen.

Läs även: Misstänkt våldtäkt utomhus i Umeå

Läs även: Man begärs häktad för mord i Åtvidaberg

Bli prenumerant

Gillar du det vi gör?

Till skillnad från många traditionella medier och numera även en rad alternativa medier tar Nyheter Idag inte emot presstöd. Det betyder att vi finansieras av de som läser oss och ser ett värde i det vi gör.

Om du vill hjälpa oss att fortsätta, bli PLUS-medlem och få samtidigt tillgång till all vår journalistik.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag