Technopartiet startar nakenklubb i Stockholm

På Södermalm kan allt hända. Foto: Wikipedia
  • Tisdag 20 feb 2018 2018-02-20
E-post 104

SÖDERMALM Det nybildade Technopartiet öppnar nakenklubb på söder i Stockholm. Partiet vill bland annat se avgiftsfri kollektivtrafik och en mer liberal drogpolitik.
– Vi vill vara i fronten och visa att det är nya tider. Allas frihet måste respekteras, det handlar om ett öppet Stockholm för alla. Det är dags att Stockholm växer ur sin puppa som pittoresk småstad till en internationell storstad, detta är bara första steget, säger partiordförande Damien Eie, 48-årig DJ. 

Det nybildade Technopartiet startar nakenklubb på söder i Stockholm, det uppger Södermalmsnytt. 

Partiet vill bland annat införa avgiftsfri kollektivtrafik och en mer liberal drogpolitik. Nu tar partiet sin politiska praktik till en ännu högre nivå genom politisk handling direkt i vardagen; Technopartiet startar en nakenklubb.

– Vi vill vara i fronten och visa att det är nya tider. Allas frihet måste respekteras, det handlar om ett öppet Stockholm för alla. Det är dags att Stockholm växer ur sin puppa som pittoresk småstad till en internationell storstad, detta är bara första steget, säger partiordförande Damien Eie till Södermalmsnytt.

Damien Eie är 48 år, DJ och veteran inom rejvscenen, enligt Södermalmsnytt.

Nakna får gratis inträde

Klubbens koncept är naket. Ju naknare, desto bättre. Om man klär av sig naken får man fritt inträde.

Även om klubbens lokaler på Götgatan 99 har ”schyssta små vinklar och vrår” som, enligt arrangörerna lämpar sig väl som hångelrum, så handlar det inte bara om sex. Det är djupare än så.

– Namnet Klubb Naket är en metafor för att man kommer naken som den man är och den man vill vara, utan fördomar. Vi tycker att alla ska ha rätt att gå ut och klubba utan att behöva bli utsatta för trakasserier, oavsett kön, läggning eller annan fantasi. Vi riktar oss till fetisch- och queerpubliken och sexuell frihet är en del av vårt manifest.

Technopartiet har tidigare kritiserat dagens politiker för att de lever i en värld ”vi andra inte kommer åt”.

Klubb naket har premiär på lördag 24 februari och öppnar 22:00.

Nyheter Idag har sökt partiledaren för Technopartiet, Damien Eie, för en längre intervju, han önskar återkomma efter sin solsemester. 

Om du bodde i Stockholm, skulle du också rösta på Technopartiet då?
900 röster (se resultat)

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag