Test av ny videospelare

  • Lördag 7 jan 2017 2017-01-07
E-post 0

STOCKHOLM Nu testar vi en ny videospelare för att se om det lirar med Googles annonser för videos. Det ska bli spännande att se om att allt fungerar som det är tänkt. – Vi har länge funderat på att skaffa en anpassad spelare för Nyheter Idag, säger Chang Frick som är drivande bakom sajten.

Allt fler av Nyheter Idags läsare har kommit att uppskatta de nyhetsvideos som visas på sajten. För att göra upplevelsen ännu bättre för dig som läsare har vi nu byggt en egen videospelare som är anpassad efter sajtens design. Det finns även planer på att öka utbudet av videoklipp under 2017.

– Vi har en del idéer på hur vi ska öka mängden högkvalitativa videoklipp på Nyheter Idag, men jag vill inte säga för mycket ännu, berättar Chang Frick som står bakom sajten.

Att arbeta med rörlig bild har blivit en naturlig del av den publicistiska verksamheten. Förutom nyhetsklipp finns även planer på att lansera egna dokumentärer och annat premium-innehåll. Men Frick vill vara försiktig med att lova allt för mycket.

– Det är bättre att hålla mer och lova mindre, annars kan läsarna bli besvikna. Men det här är helt klart ett stort steg framåt, nu när vi har en egen videospelare.

Första videon med polismannen Peter Springare

Som du kan se i videon är vårt allra första publika videoklipp på Nyheter Idag ett utdrag från vår intervju med polisens brottsutredare Peter Springare. Under tisdagen åkte Nyheter Idag till Örebro för att lyssna in hur helgen har varit samt vad som kommer hända härnäst. Springare var på bra humör och han förklarar att han är överväldigad över det stöd han har fått.

– Jag förstod naturligtvis att när jag skulle lägga ut de där inläggen skulle det bli reaktioner, säkert många positiva reaktioner. Men den här omfattningen, det kunde jag aldrig ens tänka mig, säger han.

Om du har synpunkter på den nya videospelaren och dess funktion får du gärna kontakta redaktionen. Vi hoppas att din upplevelse på sajten blir ännu bättre än vad den redan är.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag