Åtta bilar helt utbrända i garagebrand i Rosengård

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 18 sep 2017 2017-09-18
E-post 37

MALMÖ Mellan åtta och tio bilar blev helt utbrända och ytterligare ett stort antal andra rökskadades i en garagebrand i Rosengård under måndagskvällen.

Polis och räddningstjänst fick larm om branden via SOS Alarm klockan 22:12. Räddningstjänsten Syd skriver på Twitter att det började det brinna i ett större underjordiskt garage på Von Rosens väg och att det till en början var svårt att hitta brandhärden.

– Den här händelsen har lockat en hel del nyfikna människor till platsen men inget bråk eller oroligheter, säger polisens presstalesman Rickard Lundqvist till Nyheter Idag.

I en senare uppdatering skriver brandkåren att mellan åtta och tio bilar är brandskadade och att övriga är rökskadade. Det är oklart vad som ligger bakom branden.

Polisen uppger under natten att mellan sju och åtta bilar blivit helt utbrända och uppemot ett hundratal helt rökskadade i branden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag