Tonåring knivdödad i Olofström

Polisen är på plats i Olofström. Foto: Läsarbild
  • Torsdag 9 mar 2017 2017-03-09
E-post 116

OLOFSTRÖM En pojke i yngre tonåren har dödats efter ett knivdrama i Olofström i västra Blekinge. Ytterligare en person har skadats i knivdramat. – Två skadades varav en fördes till sjukhus och den andre behandlades på plats, säger Skånepolisens pressinformatör Calle Persson till Nyheter Idag.

Ännu ett blodigt knivdrama förefaller öka på mordstatistiken i Sverige. Klockan 15.58 på torsdagen får polis larm om ett knivdrama i Olofström i nordvästra Blekinge. Två personer var inledningsvis skadade i dramat och senare under torsdagen rapporterar Aftonbladet att en pojke i yngre tonåren avlidit.

Nyheter Idag har talat med pressinformatör Calle Persson vid polisens regionledningscentral i Malmö och han bekräftar att en av pojkarna fördes till sjukhus.

– Två skadades varav en fördes till sjukhus och den andre behandlades på plats.

Under torsdagskvällen arbetar polisen på flera platser med att utreda händelsen och tekniker arbetar på den misstänkta brottsplatsen, berättar Persson. I övrigt är han tystlåten om händelsen.

– Vi håller på att jobba med en del saker och som det ser ut nu så borde vi ha mer information runt kvart i nio, förklarar Persson.

Enligt uppgifter till Aftonbladet har polisen beslagtagit en kniv. Artikeln uppdateras under torsdagskvällen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag