Top Gears Richard Hammond till sjukhus efter svår bilkrash

Källa: Youtube
  • Söndag 11 jun 2017 2017-06-11
E-post 2

STORBRITANNIEN Den kände brittiske journalisten och programledaren Richard Hammond är förd med helikopter till sjukhus efter en svår bilolycka i Schweiz. Kraschen filmades av en åskådare och klippet letade sig snabbt ut på Facebook. Hammond, som är känd från TV serierna Top Gear och The Grand Tour, skall enbart ådragit sig lättare skador, meddelar den engelska tidningen The Daily Mirror.

Den kände motorjournalisten och programledaren Richard Hammond har flugits med helikopter till sjukhus efter en bilkrasch, meddelar den engelska tidningen The Daily Mirror

Hammond undkom allvarliga skador när den Rimac Concept One elbil han körde kraschade på en väg som var avstängd för billoppet Bergrennen-Hemberg race. En talesperson säger att Hammond var vid medvetande efter olyckan och att han för egen hand klättrade ur bilen bara sekunder innan den exploderade i ett eldhav.

Han flögs till sjukhus där han nu vårdas för en fraktur i knät.

Richard Hammond och kollegorna Jeremy Clarkson och James May spelade in scener för programmet The Grand Tour då olyckan inträffade. Jeremy Clarkson kallade bilkraschen ”den största och värsta han någonsin sett” i ett uttalande efter olyckan.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag