Trolljägaren Frida Boisen ställde retorisk fråga om klimatet – fick svar på tal av twittrare

Frida Boisen. Bild: Flickr
  • Fredag 21 sep 2018 2018-09-21
E-post 1796

SVERIGE Programledaren Frida Boisen frågade sina Instagramföljare hur vi kan fortsätta slösa när klimatet står på spel. Men en twittrare noterade att Boisen själv verkar ägna sig åt en hel del klimatfarlig konsumtion. 

”Hur kan vi fortsätta slösa när hela vårt klimat och vår planer står på spel?” frågar sig Frida Boisen i ett inlägg på Instagram. Inlägget skrevs med anledning av ett avsnitt av hennes podcast ”Lyxfällanpodden” som behandlar ämnet ”överkonsumtion”.

Men en twittrare har gått igenom Boisens Instagram-konto, och har konstaterat att det innehåller en helt del för klimatet problematisk överkonsumtion i form av resor.

Fin bild från denna underbara svenska sommar…

Eller var det i själva verket från Greklandsresan?

Blir man mätt på sol och stränder kan man alltid åka på en stadssemester.

Klimatet kanske ”står på spel” men handen på hjärtat, visst var väl sommaren 2018 en riktigt kanonsommar? Tack för ditt bidrag till det sköna klimatet, Frida.

Frida Boisen är programledare på Lyxfällan och Trolljägarna samt digital chef på Bonnier Magazines and Brands. Nyheter Idag har sökt Frida Boisen för en kommentar.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag