Tröttnade på tutandet – misshandlade en person med ficklampa

  • Lördag 23 aug 2014 2014-08-23
E-post 0

KARLSKOGA Man stördes av ihålligt tutande och misshandlade en person. – Han ser det mer som självförsvar än misshandel, säger polisen.

Klockan var ett på natten mot lördag när ett gäng grabbar i bil körde fram till ett hyreshus på Bergmästarevägen i området Sandviken i Karlskoga och började tuta för att deras kompis skulle komma ut. Men deras kompis kom inte. Istället dök en ursinnig medelålders man ut. Mannen hade väckts av tutandet och var lika trött som han var arg.

Mannen misshandlade en av de tutande ungdomarna med något som först beskrevs som en batong, men som senare identifierades som en ficklampa, och därefter gick han in till sig igen. När polisen kom till platsen sökte de mannen i hans lägenhet.

”Självförsvar”

– Han var ganska trött, säger polisens vakthavande befäl.

Enligt polisen erkänner mannen, som är 51 år, misshandeln och är nu skäligen misstänkt.

– Han medger de faktiska omständigheterna, men ser det mer som självförsvar än som misshandel, säger polisens vakthavande befäl.

Den misshandlade kom undan med ringa skador.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag