Två anhållna efter knivmord i Tullinge söder om Stockholm

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 7 Nov 2017 2017-11-07
E-post 142

STOCKHOLM Två män har anhållits misstänkta för mordet på en man i Tullinge idag på förmiddagen. Det berättar Lars Alvarsjö på polisen i Flemingsberg för Nyheter Idag.

Det är strax före klockan elva idag på förmiddagen som polis och ambulans larmas till Gångarstigen i det nybyggda villa- och flerfamiljsområdet Rikssten i Tullinge söder om Stockholm.

En grupp män har setts bråka ute på gården. Plötsligt faller en av dem ihop, han är svårt knivskuren. De misstänkta förövarna flyr springandes från platsen och deras offer avlider av sina skador.

Under eftermiddagen idag meddelar polisen att två män gripits såsom skäligen misstänkta för mord. Männen grips i anslutning till brottsplatsen. Åklagare har under kvällen beslutat anhålla de båda männen.

– Två stycken är anhållna som misstänkta för det här, berättar Lars Alvarsjö som är stationsbefäl på polisen i Flemingsberg för Nyheter Idag.

– Den ena är född 1988, den andra 1993. I nuläget har vi inget motiv eller något sådant.

De misstänkta är inte obekanta för polisen sedan tidigare, berättar Alvarsjö, men de är inte kända för så allvarlig brottslighet. De är inte hemmahörande i Tullinge eller i Botkyrka kommun, däremot är de bosatta i Stockholmsområdet.

– Utredningen är i full gång och kommer hanteras av vår grova brottsenhet. Vi får se om vi kan lämna något mer under morgondagen, säger Lars Alvarsjö.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag