Två anställda skjutna vid rån mot matgrossist i Malmö

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
  • Fredag 4 aug 2017 2017-08-04
E-post 452

MALMÖ Två anställda män blev under eftermiddagen idag skjutna vid ett rån mot en libanesisk livsmedels­grossist i Malmö. Männen fördes med ambulans till sjukhus för vård.

Det var kvart i fyra som polisen fick larm om skottlossning på Bragegatan i Malmö. På adressen finns en livsmedels­grossist och ganska snart stod det klart att två anställda blivit skjutna i samband med ett väpnat rån.

– Det är alltid allvarligt att bli skjuten såklart, oavsett det är i lilltån eller i huvudet. Men de var inledningsvis talbara i alla fall när polisen kom dit och påbörjade omplåstring av deras skador, säger Calle Persson på Malmöpolisen till Nyheter Idag.

Männen uppges ha blivit skottskadade i nedre delen av kroppen och påträffades av polis och ambulanspersonal utanför sin arbetsplats. De fördes med ambulans till sjukhus för vård.

Polisen håller nu på med vittnesförhör och går igenom bilder från en övervakningskamera på platsen. Calle Persson vill inte säga något om rånarna, hur många de var, hur de såg ut eller var klädda.

– Vi ska se om vi kan få någon samstämmig bild av det för det har vi inte inledningsvis. Så vi vill avvakta till vi fått en samstämmig bild så vi inte bränner några vittnen, säger han.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag