Två knivskurna i Falköping

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Torsdag 19 okt 2017 2017-10-19
E-post 36

FALKÖPING Två män, den ena i 30-årsåldern och den andra i 35-årsåldern, påträffades knivskurna på två olika platser i Falköping under torsdagskvällen. Polisen tror att det finns ett samband mellan de båda knivskurna männen.

Den första mannen, den av dem som är i 35-årsåldern, påträffades strax innan halv åtta på kvällen utanför Skaraborgs sjukhus. Mannen hade ett flertal skador i bröstet som misstänktes vara knivskador.

Omkring 40 minuter senare påträffades ytterligare en man, den av dem som är i 30-årsåldern, i den lilla orten Dala utanför Falköping. Han hade två skador i halsen som även de bedömdes vara knivskador.

– Vi har inte fått bilden klar för oss än, men det kan finnas ett samband och det lutar väl mer och mer åt det hållet, säger polisens presstalesman Stefan Gustafsson till Nyheter Idag.

Båda männen vårdas nu på sjukhus och skadeläget är oklart.

Polisen misstänker att båda männen knivskurits på Wetterlinsgatan i närheten av Gula kiosken i Falköping. Den misstänkta brottsplatsen har spärrats av för teknisk undersökning. Polisen har emellertid inte lyckats hålla något längre förhör med någon av männen.

Ingen har gripits för knivskärningarna. Polisen tror att det till och med kan vara så att männen knivskurit varandra och därmed är både gärningsmän och offer.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag