Två skadade i knivdåd på Arlanda – en huggen i bröstet

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 4 feb 2019 2019-02-04
E-post 343

STOCKHOLM Två män har knivhuggits på ett tåg vid Arlanda under måndagseftermiddagen och en person är gripen av polis misstänkt för försök till mord. Händelsen inträffade på ett tåg som nu är avspärrat.

Klockan 17.07 larmas polis till ett tåg vid Arlanda flygplats. Där har någon form av bråk utbrutit på ett pendeltåg där i vart fall två män är knivskadade. En gärningsman är gripen av polis, meddelar polismyndigheten på sin hemsida.

Enligt uppgifter till Aftonbladet har en av de skadade männen blivit huggen i bröstet. Skadeläget för de bägge männen är ännu vid 18-tiden på måndagen oklart, meddelar polisen. Båda de skadade männen har förts med ambulans till sjukhus.

Det tåg där händelsen har inträffat är avspärrat och är taget ur trafik i väntan på teknisk undersökning. I övrigt rullar tågtrafiken, enligt meddelandet på polisens hemsida.

Händelsen rubriceras som försök till mord.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag