Två svårt skadade i lägenhetsexplosion i Stockholm

Explosionen inträffade i en lägenhet på Bokbindarvägen. Foto: Google Maps
  • Lördag 12 Dec 2015 2015-12-12
E-post 0

STOCKHOLM Två personer skadades svårt och en tredje lindrigt i en explosion i en lägenhet i Hägersten natten till lördagen. Lek med fyrverkerier uppges ha utlöst den kraftiga smällen.

Larmet om explosionen kom vid halv ett-tiden på natten från en bottenlägenhet i ett sjuvåningshus på Bokbindarvägen. På adressen pågick en fest och i samband med det ska flera personer ha skadats av någon typ av smällare, skriver Expressen.

– Vi har två som är svårt skadade och en lindrigt, säger Emil Skoglund, som är ledningsoperatör på Storstockholms brandförsvar, till Expressens systertidning DN.

Polisens bombtekniker var under natten på plats i lägenheten, men avspärrningarna hade hävts vid halv åtta-tiden på morgonen. En förundersökning om framkallande av fara för annan har inletts, men under natten hade ännu ingen delgivits misstanke om brott.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag