Tvillingar kastade kebab på norsk polis – Döms till fängelse: ”Han känner smärta i bröstet”

I bakgrunden: Norska poliser. Foto: Flickr. I förgrunden: Kebabrulle. Foto: Flickr
  • Tisdag 20 feb 2018 2018-02-20
E-post 453

NORGE Polisen ryckte ut med fyra bilar för att stoppa ett bråk mellan två tvillingar. Det slutade med att en av tvillingarna kastade en kebabrulle i bröstet på en av poliserna. Hårt. Polisen säger sig ha känt smärta i bröstet en tid efter händelsen. 
”Han merket det i brystet i noe tid etter episoden”, ska det ha sagts i rättssalen då den kebabrullekastande gärningsmannen dömdes till 21 dagars fängelse. 

I västra grannlandet blickar man med fasa mot samhällsproblemen i Sverige, men även i Norge går det vilt till. Nyligen dömdes en 20-åring till 21 dagars fängelse för att han ska kastat en kebab på en polis. Det uppger Verdens Gang.

Kebabmisshandeln uppstod då 20-åringen, vid 3-tiden på natten, började bråka med sin tvillingbror. Norska polisen ryckte ut med fyra bilar, varav en av poliserna försökte avstyra bråket.

Då kastade en av tvillingarna en kebabrulle i bröstet på polismanen. Hårt. Polismannen fick också ”kebabsås över uniformens överdel och i ansiktet”.

Polismannen ska ha fått men av misshandeln, bland annat har han känt smärta i bröstet efteråt, något som ska ha framgått av polisens vittnesmål i rättssalen.

”Han merket det i brystet i noe tid etter episoden”, skriver VG. 

Kebabkastande tvillingen ska ha förklarat att han kastade kebaben på polisen för att han hatar allt som polisen och polisuniformen står för. Gärningsmannen ska ha varit påverkad av alkohol vid hädelsen.

Gärningsmannen bestrider inte det faktum att han kastat kebabrullen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag