Ullenhag på pallplats

  • Torsdag 3 jul 2014 2014-07-03
E-post 0

 

 

ALMEDALEN Efter att integrationsminister Erik Ullenhag (FP) tidigare i veckan debatterade med Jimmie Åkesson (SD) i SVT:s Aktuellt dök det snart upp bilder på nätet som visade att Ullenhag stod på en låda av något slag, eller pall, om man så vill. På Flashback gottar sig många.

Att använda lådor vid teveintervjuer eller filminspelningar för att jämna ut längdskillnaden mellan personer är inte ovanligt. Skillnad i längd blir extra tydlig när kameran är nära, och man vill inte ha ett huvud i överkanten av bilden och ett annat huvud i nederkanten. Det ser helt enkelt inte klokt ut. Så då låter man den kortare parten stå på något.

På diskussionsforumet Flashback har detta emellertid lett till munterhet.

– Den här bilden kommer jag aldrig att glömma! Snacka om att fånga verkligheten på så många plan i ett och samma kort. Lille Ullentott… Stackare…, skriver användaren Easy-Lee.

Diverse vitsiga kommentarer lät inte heller vänta på sig.

– Han behöver mer än en pall för att komma upp i nivå med Åkesson, skriver användaren RogerRoger.

Användarna var heller inte sena med att börja producera sina egna varianter av ”Lillenhag-bilden”, vilket kan ses i bildspelet ovan.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag