Ung man grovt misshandlad i Vimmerby – förd till sjukhus

Genrebild. Bilden är taget vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 27 mar 2021 2021-03-27
E-post 197

VIMMERBY En man i 20-årsåldern blev under natten till lördagen misshandlad av två personer som sparkade på honom när han låg ner, rapporterar polisen. Ingen misstänkt har gripits i ärendet.

Vid tretiden på natten till lördagen larmades polisen om ett bråk som pågick utomhus i Vimmerby i Småland. Under bråket sågs två personer sparka på en person som låg på marken.

När polisen anlände till platsen påträffades en skadad man i 20-årsåldern. Mannen fick åka ambulans till sjukhus för kontroll. Det ska emellertid inte ha rört sig om några allvarligare skador.

– Han behövde bara åka in för kontroll, så det var inte något allvarligare, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisregion Syd, till Nyheter Idag.

En anmälan om grov misshandel har upprättats i samband med händelsen. Några tillhyggen ska inte ha använts under misshandeln. Än så länge har ingen misstänkt gripits i ärendet.

Läs även: Advokat vägrade visa leg – anklagar poliser för rasism

Läs även: Man i Ulricehamn rånad och knivhuggen av tre ungdomar i 15-årsåldern

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag