”Up here Mister President”: Här tittar Donald Trump en kort sekund på Niklas Svensson

Här vinkar Trump mot Niklas Svensson. Foto: Faksimil Facebook
  • Torsdag 25 jan 2018 2018-01-25
E-post 164

DAVOS Expressens stjärnreporter Niklas Svensson befinner sig mitt i händelsernas centrum. Plötsligt dyker den amerikanska presidenten Donald Trump upp och då lyckas Svensson, för en kort sekund, få presidentents uppmärksamhet. ”Första steget mot en rejäl intervju, tänker jag”, skriver en starstruck Svensson på Facebook.

Expressens stjärnreporter Niklas Svensson befinner sig i Davos för att frottera sig med miljardärer och statsledare. Möjligen också för att få till en intervju eller två. Och ambitionerna är det inget fel på, enligt Svensson själv har han tagit första steget för att få en ”rejäl intervju” med den amerikanska presidenten Donald Trump.

I ett videoklipp som Svensson publicerar på Facebook, som förefaller vara filmat med mobilkameran, syns Donald Trump anlända inför ett massivt pressuppbåd. Svensson står ett våningsplan upp, men har fri sikt ner till Trump. Plötsligt hörs Svenssons höga stämma på engelska.

– Up here mister president, ropar Svensson.

Och då händer det magiska som får det att pirra till i magen på vem som helst: Donald Trump vänder sig om och vinkar åt Svenssons håll. Det magiska ögonblicket är förevigat i Svenssons mobiltelefon och numer publicerat på Facebook för hela världen att titta på.

Nedan kan du se Svenssons videoklipp när Trump, för en kort sekund, tittar upp mot Svenssons håll.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag