Uppgift: Man opereras på Karolinska för skottskada i bröstet

Polisen på plats utanför Karolinska sjukhusets akutmottagning. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Läsarbild
  • Tisdag 13 okt 2015 2015-10-13
E-post 107

STOCKHOLM Enligt uppgifter har en man skjutits i bröstet och förts till Karolinska universitetssjukhuset och opereras nu för sina skador. Men polisen är i nuläget tystlåten om händelsen. – Personen som är skadad vet jag inte mer om i nuläget, säger Stockholmspolisens presstalesperson Towe Hägg till Nyheter Idag.

En man har på tisdagen blivit skjuten i bröstet och förts till Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm där han opereras för sina skador, enligt uppgifter till Aftonbladet. När Nyheter Idag kontaktar polisen kan de inte kommentera skadeläget, men de bekräftar att de befinner sig på sjukhuset med anledning av den skadade mannen.

– Vi är på plats på ett sjukhus för att försöka ta reda på mer, säger polisens presstalesperson Towe Hägg till Nyheter Idag.

Enligt uppgifter till tidningen Aftonbladet pågår en polisinsats i Tensta som ska ha kopplingar till den skadade mannen, men polisen vill i nuläget inte kommentera det närmare utan hänvisar till förundersökningssekretess. När Nyheter Idag ställer frågan om den skadade mannen är känd av polis sedan tidigare får vi samma svar.

– Personen som är skadad vet jag inte mer om i nuläget, konstaterar Hägg i telefonen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag