Uppgift: Ordningsvakt hotad av män utan vaccinpass

Foto: Google Maps / Nyheter Idag
  • Lördag 4 dec 2021 2021-12-04
E-post 145

TROLLHÄTTAN Sent på fredagskvällen fick polisen larm om att tre män hotat att skjuta en ordningsvakt när de nekades inträde till en nattklubb i Trollhättan. Anledningen till att de nekades entré var att de saknade vaccinpass.

Enligt inringaren ska männen också ha kastat en stolpe mot ordningsvaktens mage. Trion ska sedan ha lämnat platsen i en bil.

Polisens presstalesman Hans-Jörgen Ostler säger till Nyheter Idag att det handlar om uppgifter som polisen fått från den som ringde in till polisen, och att det är oklart om det var ordningsvakten eller något vittne som gjorde det.

När polisen kom till platsen ville ordningsvakten inte göra en anmälan.

– Antingen stämmer inte de här uppgifterna, och det är därför den här ordningsvakten väljer att inte medverka. Eller så har de här tre individerna ett sådant våldskapital så att ordningsvakten inte vågar medverka, och då är det ju ännu mer problematiskt, säger Hans-Jörgen Ostler.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag