Uppgifter: Libyske asylmigranten Khairi Saadallah är misstänkte terroristen i Reading

Foto: Google Maps/Twitter
  • Söndag 21 jun 2020 2020-06-21
E-post 360

STORBRITANNIEN Khairi Saadallah, en libysk 25-årig asylmigrant, är den som gripits misstänkt för knivattacken i Reading på lördagskvällen där tre människor mördades och tre människor skadades, varav flera kritiskt enligt Daily Mail. Saadallah hade nyligen släppts ur fängelse.

Flera brittiska medier, bland annat Guardian och Daily Mail publicerar uppgiften om att det är Khairi Saadallah, en libysk 25-åring, som är misstänkt för den brutala attacken i en park i Reading i Storbritannien på lördagskvällen vid 19.00.

En kort film visar hans gripande.

Tre människor miste livet och tre människor skadades, varav flera allvarligt när gärningsmannen till synes slumpmässigt högg människor med en kniv.

Saadallah stoppades med en ”rugbytackling” av en polis som kom till brottsplatsen.

Khairi Saadallah är enligt bland andra BBC och Daily Mail asylmigrant och släpptes nyligen ur fängelse. Den 25 mars meddelades att Saadallah skulle avtjäna två månader i fängelse för att ha attackerat blåljuspersonal.

Stöd Nyheter Idag

Hej. Vi hoppas att du gillar den här artikeln.

Om du sätter värde på det vi gör, bli prenumerant. Bli PLUS-medlem

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag