”Utländska” ungdomar slog ned flera personer vid centralstation

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 31 maj 2019 2019-05-31
E-post 2237

HELSINGBORG Två män har anmält att de blev misshandlade i centrala Helsingborg under natten till fredagen. De misstänkta beskrivs som ett gäng utländska ungdomar.

Strax efter midnatt fick polisen in flera samtal om vad som beskrevs som ett slagsmål mellan olika gäng vid Helsingborgs centralstation Knutpunkten. En patrull skickades dit och fann två män, en i 20-årsåldern och en i 50-årsåldern, kvar på platsen.

Enligt de initiala uppgifterna ska mannen i 50-årsåldern ha fått slag i ansiktet och eventuellt sparkar mot huvudet. Det är okänt vilka skador den yngre mannen fick men båda männen fördes med ambulans till sjukhus och en anmälan om två fall av misshandel upprättades.

De misstänkta beskrivs som ett gäng med fem eller sex ”utländska” ungdomar mellan 18 och 25 år som sprang från platsen innan polisen hann dit. Det finns även ett närmare signalement på en av dem, men det säger polisens presstalesperson Evelina Olsson att man inte vill ge ut i nuläget.

Vad som var upprinnelsen till misshandeln är oklart.

Läs även: Kysste flickan efter broderns våldtäkt – somalier slipper utvisning

Stöd Nyheter Idag! Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag