Vansinnesskjutning i Stockholm – En död

Bilden har tagits vid annat tillfälle. Bild: Nyheter Idag
  • Torsdag 2 feb 2017 2017-02-02
E-post 9

STOCKHOLM Två män i bil utsattes för skottlossning och kraschade in i en lyktstolpe. En dödades, den andre skadades svårt. En person har anhållits av polis, misstänkt för skjutningen.

Två män i 20-årsåldern fördes till sjukhus efter en skottlossning under onsdagseftermiddagen. De färdades i en bil i Stockholmsområdet Skärholmen när de blev beskjutna. Bilen ska ha kraschat in i en lyktstolpe och männen ska ha hittats en bit ifrån varandra. En av dem ska ha hittats i den kraschade bilen varav den andre mannen ska ha tagit sig in i ett bostadsområde, rapporterar Aftonbladet.

– Jag förstod först inte att det var skott men tittade jag ut och såg en som låg skadad på marken, säger ett vittne till Aftonbladet.

En av männen dog senare till följd av sina skottskador.

Videobilder som polisen kommit över visar hur två män sprungit från platsen. Polisen har tagit in elva personer till förhör och anhållit en person misstänkt för skjutningen. Händelsen rubriceras som mord och mordförsök. Polisen berättar på sin hemsida att det andra personen är kritiskt skadad.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag