”Vet inte vem McCartney är, men Kanye kommer ge den här mannen en karriär”

Kanye West till vänster och skärmdump till höger. Foto: Wikipedia / Twitter - Bilden är ett montage
  • Lördag 3 jan 2015 2015-01-03
E-post

USA Nyheten om samarbetet mellan rapparen Kanye West och den världskände artisten Paul McCartney skapar diskussion bland unga fans, men de vet inte vem McCartney är. – Vem är McCartney? Han borde ge ett stort tack till Kanye!, skriver en tjej på twitter.

På nyårsdagen kom nyheten om att rapparen Kanye West ska släppa en singel med Paul McCartney. I en notis hos Dagens Nyheter får vi veta att fler samarbeten är att vänta från duon under 2015 och de bägge artisternas planer på nya låtar har redan blivit en snackis bland fansen. Men en del reaktioner är inte riktigt vad man hade väntat sig.

– Vem är den här Paul McCartney? Han borde ge ett stort tack till Kanye, skriver en tjej från USA på twitter. Ytterligare en person resonerar i samma banor om det utannonserade samarbetet med den forne Beatles-medlemmen.

– Jag vet inte vem McCartney är, men Kanye kommer ge den här mannen en karriär med deras nya låt, skriver en grabb.

Guinness Rekordbok har utnämnt McCartney till musikhistoriens mest framgångsrika låtskrivare, vilket delvis grundar sig på samarbetet med John Lennon, skriver Wikipedia.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag